18 юни 2013

Книгоразделител котенце


Спомняте ли си как като свършехме училище и получавахме списък с книги за прочит през лятната ваканция. Днес ви предлагаме да си направите книгоразделител котенце за да отбелязване страницата до която сте стигнали. Задачата е много забавна и лека  може да я направи дори детенце на три години, защото за началната форма се ползва шаблон.

Запишете и принтирайте  котенце-шаблон. След това го изрежете и нека детенцето ви очертае шаблона, и нарисува котенцето според своите виждания.





Верето и Дари изработиха три котета, всяка по едно самостоятелно, а средното  розовото със синьото е направено със съвместните им усилия.
Котенцето на Дари е изрязано от Верето защото тя още не е така умела с ножичката.

Вече имаме с какво да си отбелязваме всяка вечер веселите книжки които четем за лека нощ.



Шарен ден от нас.



6 коментара:

  1. Много са сладурски! Браво!
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко хубаво и позабравено звучи - "приказка за лека нощ" :) А разделителите само ще засилят желанието да се чете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди време попаднах на един цитат за приказките. Беше нещо такова... Приказките не само ни разказват че има дракони, те ни показват пътя как да се преборим с тях. Чудесно казано нали..

      Изтриване
  3. Много сладки котаци! А това, че децата сами са ги измайсторили е страхотно! Тази сутрин се сетих точно за тази книжка, много странно! Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Няма нещо което да не е свързано с друго... всичко е заедно и всички сме едно.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...