14 август 2012

Абажур = платно

Има дни дето не ме свърта, и всичко ми е на обратно, със сигурност такава налудничавост за спешна промяна в домашното оформление е напълно типична за жените в средната възраст. Обикновено местенето на мебели помага почти мигновено, но какво става кагато вече няма на къде да се мести. 


Е, пребоядисването също е вариант, но е малко трудоемък. 
Нека не звучи като реклама, но редовно ползвам абажурите Икеа за творческите си излияния, хем са чудесно бели, хем става да се рисува с всички познати материали, а особено добре става с маркери за бели канцеларски дъски.  
Днес предлагам да видите две от драскащите ми настроения, с идеята ако имате подобен абажур да не го оставите на мира да е бял... Предполагам, че днешната ми публикация ще има продължение защото един път открила празно място, аз не го забравям за дълго ненарисувано. :) 
Втория вариант, в момента още трае, но не гарантирам че за дълго, е провокиран от чудесни публикации като тази. Винаги оставам изумена от възможностите на Лего кубчетата, не мога да си направя такова пано, но да си ги нарисувам струва да се проба.
 Аз искате да си нарисувате глухарче, започнете от семенцето, след това теглете една заврънкулка на горе за стъбълце, и след това още много малки  криволички за разпухкавеното чадърче.

Това е за днес. Поздрави от мен.


3 коментара:

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...