31 юли 2013

Розови листа обици - fabric earrings



Днес една приятелка има рожден ден. Сега е просто лято препълнено с цветя, с рози и илюзии.
Всеки мираж е краткотраен, но точно затова го усещаме безмерно силен.
А всеки копнеж е почти на една ръка разстояние.
Някои хора копнеят цял живот, а някои просто изричат онова което сънуват.

Прекрасно е да чуеш мечтата на някой и да можеш да е изпълниш.









Дневната светлина умее да променя усещането и цветовете... но никога не променя формата, такава е същината на повечето ни копнежи. Съзнанието ни често ги оцветява в розово, облича ги в меки копринени рокли, ала сърцето ни ги вижда такива каквито са.

Блестящи, но остри елмазено-дръзки и същевременно крехки вълнения.

Неизказани, ненаписани, непроменени.

Капчица пробуждане върху клепките на стремежа.


Прекрасен ден, прекрасен рожден ден Сабина. Стъкълцата на обектива ти имат чудодейна сила там където човешкото око не умее да стигне.

Поздрави от мен.





6 коментара:

  1. Още едни прелестни принцеси ще затанцуват! Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Стеф, танцуват всеки ден в мислите ми нови стремежи... които се надявам един ден да бъдат избрани, надявам се винаги да мога да ги подаря без задръжки с ласкавост и желание.Прекрасен ден и благодаря, че се отби от другата страна на дъгата.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей Ива,прекрасни обеци!Били ми казала,как закрепяш тюла към шапчиците на обеците и къде конкретно в София бих могла да намеря такива.Знам много места за подобни детйли,но точно такива не съм виждала.
    Благодаря ти!
    Слънчев ден!

    Поздрави,
    Ина

    ОтговорИзтриване
  4. Ина, привет аз не живея в София а в Чешката република, за да намеря тук подобни капачета също ми отне много време ровене из нет магазините. Иначе за да се закрепи тюла е нужен конец тъничък бял копринен който минава през дупчиците на капачето и остава скрит в диплите на плата след това. Поздрави, дано съм била полезна.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...