13 октомври 2011

Дърво с прилепи - Bat tree








Докато събираме ябълки, попаднах на едни много интересни клони, целите в жълт и сив лишей. Веднага ги харесах, и ги донесох у дома.


Сложих ги в ваза, но някак бяха празни и голи в ъгъла.Затова отпечатах на децата шаблони от интернет и ги оставих да се занимават с една малко нетипична есенна украса. Ако имате желание да принтирате същините като нас ето ги: 


 

  Първоначално аз изразях шаблоните, за да имат точни и чисти ръбове. А дечицата почнаха да ги обрисуват на твърд черен картон. Верето вече ги може тези неща, а Даринска само се забавлява. 




 След като беше време за рязане. 
 Когато всички прилепчета бяха готови дойде ред да се продупчат и нанижат на конец.
После си имахме една малка Коледа, без стъклени играчки и елха, но със същото усещане за украса и забава.
  Ще попитате какво има във вазата... от долу са камъни, от горе е мъх. Един път на ден го пръскам с вода и мъха е свеж и зелен.  


Лек ден и забавен ден от мен. Гледат ли ви се още снимки от мероприятието моля:  multiply-то  е на ваше разположение.





6 коментара:

  1. Ухаааа! Страхотно е дървото ви. И най- важното - забавлявали сте се. Непременно трябва да се включите в играта на Hobbissimo!

    ОтговорИзтриване
  2. Хей Мамче на Двама, много благодаря за милите думи, но за играта ще ти бъдем конкуренция... При нас нон стоп има нещо за правене, особено когато времето на вън в отчайващо мразовито и мокро. Понякога си мисля, дори нямаме време за всички неща които сме намислили. Поне Верето е вече сръчка и се включва с пълна сила.

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни куклички със сръчни ръчички и страхотни идеи за есенна декорация!Благодарим ви , че се включихте в играта -Хелоуин-Хобисимо! "Колкото повече, толкова повече!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Идейно,многофункционално дърво!Приятни занимания на сръчните ръчички!!!

    ОтговорИзтриване
  5. И аз да се включа с коментар-много ми харесва вашето дамско трио! Невероятни сте-и сръчни и сладки. Благодаря за споделените снимки и как след заслужен труд идва почерпката :) Благодаря, че участвате при нас и Хобисимо!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря момичета много сте мили.

    Дайра, точно така, колкото повече толкова по весело. Прекрасен ден от нас.

    Беаркис, може би си права, не лошо да го използваме повече от един път това дърво, въпреки че малко зловещо сигурно ще измислим начин да украсим за Коледа или дори за Първа пролет.

    Мила, наистина имаше малка почерпка от сладки бисквити с овесени ядки и слънчогледово семе. Просто гладното е дете е като гладната мечка, нон стоп тича към кухнята и рови из шкафовете за да гризе... и никак не иска да играе с ножицата.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...