07 януари 2012

Следпразнично

   Здравейте мили приятели, надявам се да сте преживели едни топли и чудесни празници.

Още не съм ви честитила ЧНГ, ето сега ви го казвам и ви пожелавам да имате време да 
осъществите всичките си планове и това да ви направи щастливи и пълноценни. Бъдете здрави и се радвайте на всеки нов ден.Край нашите празници открих, че най-важното всички да са доволни и усмихнати и че да успееш да  нагостиш една голяма компания гости никак не е лесна работа.
Ние имахме голямо посещение от България, и наистина беше пълно и богато у дома.

Естествено нямаше как да избягаме от крафт настроението и то бързо зарази първо младежите после  девойките и беше безобразно весело да гледам как всички се вдетиняват. Или може би не, те просто още са си големи деца.

 Строят камиони от Lego. Мачкат пластелин върху бели пластмасови килимчета и си правят пластелинени мотори, мацини и цветя. 
  И все знаете ли къде беше скрита магията... в една сутрин в която и малки и големи със светнали очи,  претърсваха за изненади, шушкащи пакети, шарени пакети оставени от Дядо Коледа. 
Цветни поздрави, надявам се и през новата година да гостувате при нас отвъд дъгата.


4 коментара:

 1. За много години и честит имен ден, Иве! Бъдете здрави, все така креативни и положителни. Виждам, че добре сте си изкарали по празници, скучаещи и мрънкащи не е имало :) Прегръдки от нас с Наско!

  ОтговорИзтриване
 2. Големи поздрави на всички вас отвъд дъгата!Много здраве и усмихнати моменти споделяни с близки хора!А на теб Иве честит имен ден и винаги да ни радваш с интересни приказки отвъд дъгата!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Нова Година! Много здраве, любов и все така прекрасни идеи!
  Честит имен ден, Иве!
  Бъди все така грижовна и невероятна майка, обожавана съпруга и щастлива жена!

  ОтговорИзтриване
 4. Еха,...Страхотнопарти сте си спретнали..Направо си помечтах някой ден да стигнем отвъд дъгата..

  ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...