16 декември 2012

Лесни поздравителни картички

 Привет.
Понякога малко е повече.
Друг път пък, много е недостатъчно.
Днешната ни работилница е само за картички. Такива каквито могат да ги направят децата без да им помагам. Ако не броя предварителното рязане на цветния картон за основата на картичката.



Нужните материали са напълно по ваш избор. Брокати в лепило, маркери, цветни картони, всичко което ви харесва и имате под ръка у дома без да се налага да ходите до книжарницата.

Децата си  изразяха си елхички, пънчета за дръвчетата и си аранжираха по свои вкус.
То не бяха капки, то не бяха пръски, лепки... В крайна сметка елхичките обаче станаха симпатични и всички са доволни от резултата. 

Зелената елха е малко по-различна. Спомняте ли си играчките от глина с дупчици от преди няколко седмици. Една от тях беше малко борче, когато пръснахме с бял спрей на зелен картон се получи ето това. Снежно отпечатаче, на зелено дръвче.

Другата седмица е точното време за изпращане на поздравителни картички и ние вече сме готови. Днес е неделя, ако още не сте измислили какво да пратите на баба и дядо, сега точното време да седнете и за по-малко от час да имате оригинална и чудесна картичка.

Поздрави от нас.


4 коментара:

  1. ами аз мога да кажя, че освен , че са лесни, са и много ефектни и ако аз получа такава някой ден, ще бъда много щастлива, защото дете ще е стояло зад нея с прехапано езиче, докато я рисува;)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Мъхче... точно така си беше само дето прехапват устничка от усилие и внимание. Благодаря ти, че минаваш под дъгата.

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни са! Хубава и творческа седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Траянче... благодаря, че се отбиваш и винаги поздравяваш.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...