22 януари 2013

Принцеси за оцветяване

   
         
 


Привет .
  Тази седмица времето е мразовито, постоянно се опитва да завали солидно, но не успява, а ние у дома имаме две малки момиченца които искат да играят в снега, но не могат защото имат температура.
Хремавите деца са много кисели, нали... и непрекъснато се налага да измисляме нещо което да ги накара да се усмихнат.
   Та, вече неколкократно рисувам какви ли не работи за да оцветяват нещо или просто за да се забавляват с разни небивалици-рисунки...
Верето си рисува нейния ДУРДьоуН дето никой не знае точно какво е, но Дари е класически настроена и освен Мити Катката( Hello Kitty  така й казва) иска принцеси за оцветяване.

  Днес ви пускам няколко от принцесите, сканирах ги за да имам същите и за Верето, защото Дари ги оцветява много бързо. Така ако ви харесат и вие можете да ги запишете на десктопа си после може да ги принтирате. Не са кой знае какво, дори напротив не съм се престаравала, но са различни от това което имат из книжките за оцветяване и затова реших, че мога да ги пусна тук.
Усмихнат ден ви желая.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...