11 декември 2013

Коледни шаблони ангели

               


    Много обичам това време, снежеца си вали, аз плета обикновено гледам да имам бяла мека прежда, за шапка, за шал и за ръкавици... та ако някой някога ме попита за посоката, тогава и моята приказката ще започне с думите...
...Без да мислите последвайте белия заек...




  Днес обаче, оставих плетенето за да прекарам няколко часа в рисуване на ангелчета, такива наши си, оригинални, които да  си направим от началото до края само от хартия, докато слушаме...
... и слушахме, не как вали снега той е наистина по-тих от заешка стъпка, любими на децата чешки коледни песнички. 

Като начало започнахме с идеята да се лесни за Даринчето, но после се замислих, че може да ги принтитирам и за децата от детската градина. Мисля, че нашия шаблон не е съвършен, и със сигурност ако се разтърсите в нета ще намерите много по-изпипани и стилни ангелчета, Съвършенството е типична черта на Зимата, за нас е важно да си седим заедно с ножичка в ръка.



Така, че с дружни усилия си направихме тези три шаблона. 
Поробвахме кукличката без криле.
След това дорисувахме крилете, на шаблона има черна част това частта в която крилете се лепят за телцето на ангела.  Край косите на ангелите е нужно да се изреже добре особено при дългокосите, и да се отдели косата от вратлето. Рокличката се лепи една върху друга в двата остри края отзад и така се образува телцето.































Прекрасен ден и приятно оцветяване и рязане.
Картинките запишете с десен бутон и след това си ги принтирайте. 
Поздрави. 







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...