03 септември 2011

Награда

Преди време, докато се занимавах с разни семейни занимания и Габи ме изненада отново с мило отношение. След три дни мислене ми е ужасно трудно да избера кой е точно Креатив Блогър и не защото няма такива след тези който следя, а защото има ужасно много сръчковци и сръчковки... Обичам света на Миленчето, двете сме родени на една и съща дата и някак я усещам много близка. С голямо увлечение чета сладките пакости на Ивейн, и се докосвам до една напълно различна реалност с нещата на Lulu, падам си по Майсторийките на Рали, по картичките на Нана, и ако трябва да ги изброя ще мине поне половин ден.

Затова за да бъда точна избрах една жена: Tя никак не спада към графата Craft ... не прави нито торти, не шие нищо, и не изработва нищо видимо. Тя въпреки това умее да извие усещанията, да изплете света с най-нежното обаяние, да го счупи на безчет стъкълца и после отново да го изгради, умее да изостри въздуха като пред дъжд, да оцвети дъгата и проникне отвъд нея. Умее и да ме накара да вярвам и да се надявам, да се смея и да плача с умението и да се докосва до душата.
 Това е добре дошли в Книжка с приказки и Сборник с разкази и Стихове.

Повече е излишно да досаждам... само отделете минутка и се насладете на умението й да пише.



 

4 коментара:

  1. О...
    Благодаря ти, Ива...
    Иначе и аз "готвя", ето частичка от виртуалната ми кухня:

    http://kapchici.wordpress.com/category/%D0%B2%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B8/page/2/

    но повече обичам да потъвам в красотата и ароматите от вашите странички, и после да опитвам, да опитвам... :)

    така ме изненада, бъди винаги усмихната @--;--

    ОтговорИзтриване
  2. ... и тази награда за мен ли е...
    о...

    ОтговорИзтриване
  3. Ще следвам стъпките ти... само това мога да кажа... че е прекрасно, и че си представям как вълшебното перо хвърка насам натам и из кухнята и има за всички от всичко. А после като се нашета, се почва да танцува сред морето от искри. Прекрасен ден и неуморно вдъхновение. :)

    ОтговорИзтриване
  4. И за теб... и за теб нека е прекрасен...

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...