23 ноември 2011

Коледни шаблони - Christmas templates

 Привет от заскрежените планини, заспалите селца и ухаещите на канела домове.
Днес особено красиво настроение се носи край мен... може би защото до сега слушах класически коледни парчета... На чешки те имат много красива интерпретация.Към това нарисувах няколко идеи, които може да направим с момичета. Споделям ги с вас и се надявам да ви харесат.


Това са просто шаблони кликнете върху тях и може да си запишете. След това само ги принтирате и пречертавате върху желания материал.
Може да се изрежат от филц, от стари кашони или вестници, от цветна хария.
Могат да се доукрасят с дантела, с памук, с копчета, или с нотни листове.

От тук всичко е на вас и на желанието ви. Аз отивам да довърша последните фибички за децата от детската градина и да снимам какво се е получило.


 Цветен ден от мен.
.

4 коментара:

 1. Иве, прекрасни са! наистнина ще си принтирам, за да ги оцветят децата:)

  ОтговорИзтриване
 2. Тези разнообразни шаблони са много интересни и подходящи за коледната украса!Благодаря ти ,че ги споделяш и аз като Траяна ще се възползвам от предложението ти!
  Много усмихнат ден ти пожелавам!

  ОтговорИзтриване
 3. Много благодаря за шаблоните! Нямам търпение да видя и какво сте сътворили и с децата. Поздрави и много усмивки около теб ти желая!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря приятелчета, и да не ползвате тези, спокойно може да си измислите свои. Важно да има, творчество. Поздрави.

  ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...