06 януари 2013

Цветни кавадрати/Plastic Bottle Earrings

                   "Reduce, Reuse, Recycle"




Имам няколко чифта обици които искам да ви покажа. Правя ги между другото, когато харесам определен цвят от пластмасово шише и имам подходящо на цвят мънисто.

За точно тези ми бяха нужни само два квадрата от розово и синьо-зелено шише, две халки,  две мъниста в подобен нюанс, две бижутерски игли и два елемент-обици. 


Квадратите са изрязано от място където шишето е било без извивки, в най-широката и права му част.
За по-прецизно изрязване ползвам метална линия и много остро макетно ножче. Останалото е играчка за напасване идеята към реализацията. 
6 DSCN6569_zps358329c3.jpg

Нали знаете, пластмасовите ми обиците не се продават, те се подаряват. 


Ще бъда много радостна  да пратя на някоя от вас точно тези обици. Така, че ако са ви харесали моля пишете ми, за да организираме останалото. 

Поздрави и прегръдки от мен.








14 коментара:

  1. Обиците са страхотни!Които и да ги получи ще има уникално бижу!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, за тях ми се обади една много младичка колежка, която е има чудесна дълга коса и мисля, че много добре й стоят. Поздрави.

      Изтриване
  2. Честита нова година!Здраве и любов на прекрасното ви семейство в страната отвъд дъгата.
    Бъдете все така чудесни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щурчо, благодаря за милия поздрав. Прегръдки... от семейството отвъд дъгата.

      Изтриване
  3. Очарователни са! Как ми се прииска да усетя морския полъх, краката ми да са боси, а косата ми пак да е къдрава от влагата. Усмивки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има нещо морско, зеленикаво и залезно... май трябваше да ги пусна чак лятото, но от къде това търпение. Поздрави и благодаря.

      Изтриване
  4. Привет, привет!Обиците са прекрасни и ако няма други желаещи бих им се зарадвала много.Успешна и усмихната година!Поздрави:Ася

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ася, благодаря за милия коментар. За обиците още същия ден ми се обади една колежка от работата която следи моя блог и вече са при нея. Извинявам се, че чак сега пиша, но след празниците програмата ми много натоварена. Но разбира се тук има няколко варианта за нас двете, единият е да си избереш нещо което нещо от по-старите ми неща. Ако ми напишеш на мейл aleksandrova@email.cz с радост ще ти пратя снимки да си избереш. Другия е да почакаш малко докато направя нещо ново, и ако то е по вкуса ти веднага ще ти го изпратя. За да се договорим по-добре моля те, пиши ми. Ива.

      Изтриване
  5. честит рожден ден!!! обиците са прекрасни, Ив!

    ОтговорИзтриване
  6. Иве, честит имен ден, като за начало :) Носи името си с гордост и усмивка и нека то ти носи късмет.
    Следя ви тихиччко от доста време, прекрасно местенце си имате с твоите момиченца ... Бъдете все така усмихнати, креативни и вдъхновяващи :)
    А обиците са срахотниии :)
    Поздрави,
    Светлана :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, много са ми скъпи такива чудесни пожелания. Прегръдки.

      Изтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...