07 януари 2013

Фантастични цветя / Plastic Bottle Earrings


"Reduce, Reuse, Recycle"

Ах, просто не мога да спра да мисля за обици. Може би това е мания, но има седмици в които просто непрекъснато ми идват разни хрумвания и трябва да седна да ги направя веднага.

За тези обеци ще ми е много трудно да ви обясня как точно са направени, защото те се появяват в процеса на работа с материала.

Някои детайли ги правя по седем, осем пъти за да са еднакви с близначето си на другата обица. Но това не ми пречи да седя и да се занимавам вечер след вечер. 

В такива лудостни състояния дори филм като Хобит не може да ме накара да седна  да гледам нещо на синия екран.
В главата ми са само клещички, ножички и  пластмаса.

И така скъпи гости на Страната отвъд дъгата, повече няма да досаждам с писане. Разгледайте снимките и наминете тук след няколко дни пак.








Поздрави. 




14 коментара:

  1. Големи кокетки са тези момичета като ефирни французойки, носещи се по Шанс-Елизе! Усмивки.

    ОтговорИзтриване
  2. Иве,толкова Феерични и фантастични си ги измайсторила!Много ми харесват!И да ви благодарим за чудесната картичка с така мило пожелание ,която пристигна точно в навечерието на бъдни вечер!И макар вече да прибрахме коледната украса тя стои на лавицата и мисля там ще остане доста дълго време:)!Благоарим ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снежи, много ми драго това което си написала. Сега сте съвсем наблизо, ако някой ден планирате разходка, до Чехия непременно да минете. Поздрави, от нас.

      Изтриване
  3. Красиви и изразителни! А състоянието ми е познато, тия дни съм обсебена от едни перли в розови и зелени нюанси, няма спасение... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да перлите са ми много любима категория, имам няколко неща които чакат публикуване с перли... дано скоро им дойде реда. Поздрави.

      Изтриване
  4. Прекрасни са, Ива,
    възхищавам се на креативността, стила и уменията ти! Моите комплименти!
    Честит имен ден, /ако празнуваш днес/,
    с пожелания за здраве, хубав късмет и много щастие, Диана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ди, как сте вие, гушкате ли се... ах с такова умиление си спомням онова бебешко време. Прегръдки и много благодаря за чудесните пожелания, нека важат за теб и семейството ти.

      Изтриване
  5. Ами то в желанието се рацдат хубавите идеи. Много добри. И като цвят, и като изпълнение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не зная защо, но през цялото време докато ги правех в главата ми се въртеше филма АВАТАР и станаха много близки до това което имах като идея в началото. Поздрави.

      Изтриване
  6. Много са фини, изящни, обожавам вещи които ми говорят и които ме водят до вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, и аз харесвам неща които имат какво да ново да покажат за дадена материя или техника. Поздрави.

      Изтриване
  7. Потрясающие вещицы! Я восхищена и Вашей неуёмной фантазией и Вашим стремлением избавить планету от мусора))) Уважаю таких людей!

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...