24 октомври 2017

Есенен венец от природни материалиПривет от нас, с идея как да си направите прекрасни венци само от хартиена чиния и природни материали. Имате нужда от една разходка с кошничка сред гората, две сръчни деца, лепило или пистолет за горещ силикон, ножичка и цветни моливи.

Моите деца изрязаха вътрешността на чинията и с пистолета за горещ силикон налепиха шишарки, шипки, глог и листенца върху чинията.

Когато всичко беше готово, от изрезките на хартиената чиния направихме мини картонче за надпис. Вяра надписа с цветните моливчета карточето си на чешки, а Дари на български език, но и на двете пише: АЗ обичам есента :)
Сложихме по едно канапче за разкош. Снимките са от миналата година, така че малкият Емилек е още бебенце и не участва с нашите арт следобеди. :)Приятен ден мили приятели.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...