27 октомври 2011

Шарени страшилища - Little monsters from recycled cardboard tubes

Иде, иде празника, и се оказва, че децата всеки ден очакват с нетърпение Хелоуинската работилница, и може би, тя е по-весела дори и от празника.






Само измислици - премислици, окончателно изхабихме запасите от празни ролки тоалетна хартия, сега подкарахме една дебела ролка от мрежичка за измазване на изолация... всъщност има ли значение.., важното е да има много боя и много четки и много рисуване...










Вече се сещате, кой ги нарисува.., като няма да забравя да спомена, че аз също се включих на помощ, за контура на очите, но повечето работа си беше на децата...
A тати наряза ролката от мрежичката.






Със удивителните си фотографски способности и суперската ми ултра-лека сапунерка Panasonic, която онзи ден изпуснах в зоологическата градина, на един цимент и сега е с леко крив корпус и малко кофти подвижен обектив, се опитвам да водя фотозаписките на събитието.

  Сега цялата фамилия страшилища живеят на раклата за завивките в детската стая. Имат много отговорна задача, да пазят момичетата докато спят от всякакви притеснителни обекти, навъртащи се вечер край и под леглата им.


От мен лека нощ и сладки розови сънища, с вкус на дъга.


6 коментара:

  1. Хехехееее,най- забавната и най-креативната работилничка с най- сладките работещи феи !!! Поздравления за идеите и за това , че успявате да ни развеселите и се включихте отново в хелоуинското ни предизвикателство на Хобисимо!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Daira, дано не се сърдите, че нон стоп пускаме нещо, определено не си мисля че количеството има значение... просто постоянно правим нещо и така му давам гласност... А момичетата всеки ден, очакват ново ,,Предизвикателство,,- както е при вас и затова така ви досаждаме.

    ОтговорИзтриване
  3. Ама този дамски екип е много товорчески и продуктивен! Много ме радват малките сладурчета как творят :) Аз не мога да си отпусна душата и да позволя на моя дребосък така да твори и съм убедена, че не постъпвам правилно. Ние сме много диви и обичаме изцапани целите да тичаме и да се мятаме по леглата и да пипаме белите стени :)))
    Благодаря отново затова че ме зарадвахте пак. Целувки на феичките!

    ОтговорИзтриване
  4. Много АРТ творения и много удовлетворение в тези сладки личица!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Момичета вие сте страхотни... също много мили и внимателни с нас. Благодарим ви.

    ОтговорИзтриване
  6. Момичетата са толкова..АРТ...Като гледам, как малката кукла декорира чудовищата и с какво старание каката оцветява, искрено им се възхищавам..Възхищавам се и на креативната им майка, която стимулира малките госпожици да се изявяват и да творят..Прелест..
    А чудовищата пазачи са просто..БООООО...

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...