28 март 2012

Страната отвъд дъгата - приказка на цветовете

   Здравейте мили приятели, тези дни блога ми завърши кратичкото си пътуване от една година.
Дали е било за вас интересно и различно място мога само да се надявам.
Дали сте се огледали в бляскавите капчици на моите мисли, и дали сте открили там себе си?
Може би ще ми кажете един ден...

Но ако един път съм ви накарала да се усмихнете, значи има значение, че пиша...  има значение, че творя с децата си.

Ето така започнах:

Само пролетно начало



Сега отново е пролет, и отново ви каня да преминете с нас по тихия мъх, сред полето от свежи треви. Да останете и да извървите още веднъж една нова година с мен и момичетата. 
Ще се радвам да сме заедно. 

Още искам да ви кажа, че имам за вас малко подаръче - изненада заради празника. 
Зная, че повечето ми читатели са жени, затова реших това което ще ви подаря да е нещо което аз самата бих харесала. 
Направих за вас, два чифта обици с малки красиви етикетчета с моя личен печат, и до сега не сте ги виждали тук. 
Моля ви оставете следа тук или във фейсбука  ми за да мога в началото на април да изтегля две от вас. След няколко дена ще ви пусна снимки на подаръчетата защото вече са опаковани заради пътуването ми до България, което е тази седмица.
Ако сте от София ще мога да ви ги донеса лично. Ако сте от провинцията ще го пратя до вас, а ако сте в чужбина също ще очаквам адреса ви за да го пратя до дома ви където и да сте.

Искам още да споделя едната чудесна новина.
Нашия пролетен венец беше публикуван в   The Crafty Crow  -   тук може да видите публикацията. http://www.thecraftycrow.net/2012/03/painted-paper-towel-flower-wreath.html
 От всичко може би най много ме зарадва, написаното описание, че блога е български език...( защото обикновено се срещам с идеята сред чуждестранните ми последователи, че този блог е написан на руски...) 



Това е от мен, останете с нас под цветовете на дъгата. Надяваме се да ви бъде интересно.
Ако някога сте лирично настроени може да се отбиете при мен в - Пътеки под дъжда
Тук обаче оставаме верни на идеята цветно, красиво и направено с любов. 






6 коментара:

  1. Честит рожден на прекрасната страничка! Любимо място за мечти ми е :-) Желая ти да си винаги така вдъхновена и нежна, чувствителна и мечтателна. И прекрасните ти помощнички да са здравички и усмихнати, за да помагат много!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден на всички от страната отвъд дъгата! Пожелавам дълги творчески години и все така обляни в цветовете на дъгата. Сърдечни поздрави и целувки от мен.

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден на блога ти! Не съм от редовно коментиращите, но честичко надничам тук - идеите, които представящ са много забавни и интересни! Пожелавам ти още много пъстри и вдъхновени публикации. Браво за публикацията в The Crafty Crow! Поздрави и лека вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита блогогодинка, Ивче! Следя ви от край до край! Давайте все така! И чакам жребия:)

    ОтговорИзтриване
  5. Честит ден-ден :) Пожелавам още много приказно-цветни и все така даряващи красота и усмивки годинки на блога! Поздравления за публикацията - съвсем заслужено :) А колкото до използването на името - надявам се, че който и да е той ще разбере, че прави нещо много некоректно! Прегръдки и слънчеви усмивки от България! Надявам се да се видим и на живо :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря мили момичета, извинете ме че отговарям на чудесните ви пожелания чак, но това е защото тук царят приготовления и всяка минутка ми заета от предстоящото ни пътуване.

    С радост ще се видя с теб Габи. Важи за всички ви, имате ли желание пишете ми, тук или във фейса да се разберем за по-точно инфо къде и как.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, по тихите пътеки към нашата градина. Всяко ваше посещение е повече от гостуване. Всеки ваш коментар е поздрав. Останете, разгледайте и се почуствайте като у дома... Защото всеки ден е вълшебство, и съм щастлива да го споделя точно сега, точно с вас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...